Retourneringsbeleid van MWS

Retourtermijn

Vanaf het moment dat je je bestelling ontvangt, heb je 30 dagen de tijd om je artikel als retour aan te melden. Dit kunt u doen door het formulier in te vullen door op de knop hierboven en hieronder te klikken. Mocht dat niet lukken kunt u altijd contact opnemen met de klanten service. Na het aanmelden van uw retour heeft u 14 dagen de tijd om het op te sturen.

Retourvoorwaarden

Binnen de retourtermijn mag je je bestelde artikel redelijkerwijs uitproberen om te weten of het naar behoren werkt en of je er blij mee bent. Net zoals dat je kleding en schoenen past in een winkel, mag je een artikel dat je via een website bestelt, testen om te kijken of het bevalt en of het voldoet aan je eisen. Verder mag je het artikel kosteloos retourneren. Je mag het artikel niet volledig in gebruik nemen als je nog niet weet of je het houdt.

Retourvoorwaarden voor hygiƫne producten

Voor bijvoorbeeld scheerapparaten gelden andere regels omdat dit een hygiene product is. Nadat de doos/verzegeling is geopend is retouren niet meer mogelijk. Dit doen we omdat het na gebruik niet meer verkocht kan worden en het weg gooien van accu’s slecht is voor milieu.

Beschadigd of defect artikel ontvangt?

In dit geval wordt verzocht contact op te nemen met de klanten service binnen het retour termijn. Hier kunt u uw wensen voor stellen. Repareren, geld terug of vervangend product.