Retourneringsbeleid van MWS

100% geld terug garantie

Binnen de retourtermijn mag je je bestelde artikel redelijkerwijs uitproberen om te weten of het naar behoren werkt en of je er blij mee bent. Dit houd in dat je ermee mag scheren. Bevalt het dan toch niet? Dan mag je het artikel kosteloos retourneren en krijg je het volledige aankoopbedrag gecrediteerd zodra wij het artikel hebben ontvangen in ons magazijn.

Retourtermijn

Vanaf het moment dat je je bestelling ontvangt, heb je 90 dagen de tijd om je artikel als retour aan te melden. Dit kunt u doen door het formulier in te vullen door op de knop hierboven en hieronder te klikken. Mocht dat niet lukken kunt u altijd contact opnemen met de klanten service. Na het aanmelden van uw retour heeft u 14 dagen de tijd om het op te sturen.

Beschadigd of defect artikel ontvangt?

In dit geval wordt verzocht contact op te nemen met de klanten service binnen het retour termijn. Hier kunt u uw wensen voor stellen. Repareren, geld terug of vervangend product.

Hoe snel ontvang ik een creditering?

Na het overhandigen van je retourzending kan het tot 7 werkdagen duren voordat de terugbetaling is verwerkt. Dit tijdsbestek houdt rekening met de bezorgtijd van DHL en de periode die nodig is om je retour te inspecteren in ons magazijn. Daarna kan het nog maximaal één dag duren voordat het bedrag zichtbaar is op je rekening.