Over "Men With Style"

- Pepijn, Office Manager

De Men With Style beloftes

  • Voor 11:59 besteld, vanavond in huis. In samenwerking met de best beoordeelde bezorgdienst van Nederland (dus geen DHL of Postnl)
  • Niet goed? 100% geld terug garantie.
  • Magazijn in Lelystad, waardoor we overal snel kunnen leveren.
  • Men With Style is een Nederlands merk
  • Top producten die uit gebreid getest zijn, en gemaakt voor ultiem gebruiksbeleving.

Men With Style hoofdkantoor - HQ

De stijlvolle heren zijn elke dag van de week aanwezig in het schitterende kantoor van Men With Style in Breda. Hier wordt dagelijks met toewijding gewerkt aan het optimaliseren van de dienstverlening aan u, onze gewaardeerde klant.

MWS & beste bezorgdienst van Nederland

Trunkrs bezorgt uw bestelling vanaf ons magazijn in Lelystad tot aan uw deur met same day delivery in de Benelux. Maar wat helemaal verbluffend is aan deze bezorgdienst, zijn het aantal goede reviews! Met meer dan 35.000 reviews scoren zij gemiddeld een 4,5/5 sterren op Trustpilot. Dat is voor u een zorg minder en een groot plezier extra.

Het magazijn

MWS is een Nederlands merk en heeft zijn centrale opslag hier in Nederland liggen. Door de centrale ligging kunnen we bezorgingen binnen een dag leveren.

MWS onafhankelijk best getest

De MWS Bodygroomer Gold is als best getest op de blog site DeBaardMan.nl. Een van de grootste vergelijking site in Nederland op het gebied van bodygrooming.

Bol.com

MWS heeft een deel van het assortiment ook op Bol.com staan. Als u het artikel op bol.com aanschaft kunt u ook via deze site contact op nemen. Ook gelden dezelfde voordelen van de site voor bol.com.